Tennisles

Op ons tennispark worden tennislessen verzorgd door Tennisschool Noordenveld (TSN). Via de website van de tennisschool kun je je aanmelden voor de lessen.

Je mag 2 x een proefles volgen via TSN op ons park. Deze proeflessen zijn kostenloos. Je kunt dan de keuze maken om verder te gaan met lessen. Belangrijk om te weten is dat als je lessen wilt volgen bij TSN, dan moet je ook lid zijn van LTC Hoogkerk. Lid worden doe je op deze pagina van de website waar je je gegevens kunt invullen. Onze secretaris neem dan contact met je op.

Heb je vragen over de lessen of de mogelijkheden voor het volgen van een proefles? Neem dan contact op via info@tennisschoolnoordenveld.nl.

Heb je vragen over het lidmaatschap bij onze club? Kijk dan hier: Lidmaatschap – LTC Hoogkerk