Lid worden

Bij LTC Hoogkerk kun je het hele jaar lid worden. Je hoeft niet perse les te nemen, maar dat bevelen we wel aan. Meer over tennisles lees je op deze pagina.

Wil je eerst eens met een lid de sfeer proeven op de club en de banen testen? Je bent van harte welkom. Het lid kan een baan reserveren via de club app. Je mag 2x als introducé met een lid tennissen op ons park. We gaan er van uit dat je dan overtuigd bent om lid te worden van onze vereniging. Je kunt je aanmelden als lid op deze pagina. Onze secretaris neemt dan contact met je op.

De contributie voor 2021 is vastgesteld op:

• Junioren tot 18 jaar: €65 per jaar.
  • Junioren (lid worden na 1 juni): €45 voor het lopende jaar.
  • Senioren vanaf 18 jaar: €105 per jaar.
  • Senioren (lid worden na 1 juni): €80 voor het lopende jaar.

De contributie dient jaarlijks voor 31 mei overgemaakt te worden op rekeningnummer NL24 RABO 0302 6714 39 t.n.v. Tennisclub Hoogkerk. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze penningmeester Jorian Wals  (06 – 2139 2006) of e-mail naar info@ltchoogkerk.nl.

Lidmaatschap opzeggen

De KNLTB rekent bondscontributie voor ieder lid van onze vereniging. Afmeldingen na 31 januari worden door de KNLTB gerekend als zijnde lid voor het gehele betreffende verenigingsjaar. Onze vereniging is voor afmeldingen na 31 januari contributie verschuldigd aan de KNLTB.

Tot 15 januari kun je je lidmaatschap opzeggen door een email te sturen naar info@ltchoogkerk.nl of via het contactformulier op de website. Komt de afmelding na 15 januari maar vóór 1 april bij de secretaris binnen? Dan rekenen wij €20,- contributie overeenkomstig de afdracht aan de KNLTB.

Wie na 1 april zijn/haar lidmaatschap opzegt is de volledige contributie over het lopende jaar verschuldigd.