De vereniging

LTC Hoogkerk bestaat sinds 1933. Al ruim 80 jaar zijn wij een gezellige tennisvereniging in Groningen. Sinds 2018 hebben wij ons bescheiden sportpark naast de Suikerfabriek verruild voor een nieuw park aan de oever van de Ruskenveense plas op sportpark De Verbetering. Deze locatie biedt ons 4 banen met verlichting, een groot terras met uitzicht over het water en een prachtig clubhuis.

In de nazomer van 2019 hebben wij ons 200ste actieve lid ingeschreven en eind 2020 hopen we ruim 250 leden te tellen. De ambitie is doorgroeien naar 400 leden in 2025.

LTC Hoogkerk biedt haar leden gloednieuwe faciliteiten. Er kan het hele jaar door getennist worden en de club staat bekend om haar gezelligheid en actieve leden. Meer dan de helft van de leden volgt les en in de weekenden hebben we doorgaans minimaal 6 competitieteams actief op verschillende niveaus. Op vrijdag is er de gezellige instuif TOSS: leden van alle niveaus tennissen tegen en met elkaar. Bij LTC Hoogkerk gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand!