Tennisprimeur: wintertraining bij LTC

0
Voor het eerst in de rijke geschiedenis van LTC Hoogkerk wordt er deze winter volop getennist bij LTC Hoogkerk op de nieuwe banen aan de Verbetering.

Er wordt tijdens de winter training gegeven door Tennis School Noorderveld. Tevens zijn de 4 banen voor leden vrij bespeelbaar tijdens de winter, want het zijn all-season banen. Dat betekent dat er het hele jaar doorlopend getennist kan worden behalve als er vorst of dooi is.

Tennisschool Noorderveld en LTC Hoogkerk willen door wintertrainingen meer mogelijkheden om te tennissen bieden aan het snel groeiend aantal leden. Er zijn 2 redenen waardoor de training alsnog niet door kan gaan: het weer of maatregelen in verband met Corona door de overheid.

Ook interesse om te gaan tennissen omdat jouw teamsport vanwege coronamaatregelen voorlopig niet meer kan? Je kunt gratis 2 proeflessen volgen. Bevalt het je? Je wordt lid van LTC Hoogkerk en blijft trainen om fit het voorjaar in te gaan! Neem contact met ons op via info@ltchoogkerk.nl.
Deel.

Comments are closed.