Ook zin om actief te sporten?

0

Tennis is een van de eerste sporten die weer door volwassenen beoefent kan worden nu de lockdown beetje bij beetje losgelaten wordt. LTC Hoogkerk is inmiddels weer begonnen met lessen, het park is op reservering weer open en we denken al weer aan het plannen van gezellige TOSS avonden op de vrijdagavond in de zomer en daarna.

DUS! Heb jij ooit of juist nog nooit getennist? En heb jij ook zin om weer wat te doen aan je gezondheid en fitheid na al dat #blijfthuis? Denk dan eens aan tennissen bij LTC Hoogkerk!

• Wij zijn een laagdrempelige vereniging, want onze contributie is laag.
  • Wij zijn een relatief kleine vereniging, dus je kent al snel heel veel leden.
  • We hebben een gloednieuw park op een mooie plek tussen Groningen en Hoogkerk in.
  • En we hebben bijna altijd wel een baan beschikbaar.

Vier goede redenen om je aan te melden via het inschrijfformulier. Tot snel op ons sportpark aan de Verbetering in Hoogkerk.

Deel.

Comments are closed.